A “VARÁZSLAT BENNED VAN.”- elmélyülés és felszabadulás Veled!

“Az igazi tánc kibírja a távolságot. Kibírja az öregedést. Kibírja az elengedést. Kibírja, hogy sokáig nem látom, nem ölel, nincs mellettem, máshol jár, messze jár, nem is gondol rám…de a közös zenét mégis hallja, s ha eljön az ideje, visszatér hozzám és együtt forgunk tovább. Az igazi táncospárnak az a titka, hogy közös a zenéjük és csak ő ketten hallják az egész világon. És ha ez a zene szól, egymásra gondolnak s tudják, hogy ők összetartoznak. Az ilyen tánc ritka manapság. Az igaz visszatér, ne félj! A nem igaziért pedig nem kár” Müller Péter

 

2024. október 23-án 9.30 és 16 óra között

a  “VARÁZSLAT BENNED VAN” címmel elmélyülést tartok.

Ragyogni, vonzóvá válni saját belső érzéseidet INTIM együttlétben sugározni – meghitt állapot. Belelépni egy “közös vállalkozásba“, ahol nő és férfi egyenrangú és együttműködő kapcsolódásban álomszerű.

Ehhez meg kell nyílni és levenni magunkról a ZÁRVA táblát. Akár nőként, akár férfiként befelé figyelni és szembenézni azzal, hogy korábbi csalódásaink és kudarcaink, mint akadályok feldolgozásra és átírásra várnak.

A jelenben “aktiválódik” a múlt, ezért a gyökerekre rátekinteni és választani egy jobb, békésebb kapcsolódást önmagadhoz és a világhoz, a párodhoz – feladat.

Amíg nincsenek az okok feltárva és tisztítva, megbocsátásban elengedve – addig újra ISMÉTLŐDNEK a MINTÁK.

Részletek a módszerekről, amivel várlak a csoportban:  https://calendar.google.com/calendar/u/0/r/day/2024/10/23

Várlak szeretettel, jelentkezés október 19-ig.

LÉLEKHANGOM gyógyító szeretetével Szilvia 06/20-991-4687