TANULÁSI KÉPESSÉGEK BLOKKJAI – a „ONE BRAIN” oktatásban

Diszlexiás „vakfoltjaink.”

… Olvasás, megértés, felfogóképesség, koncentrálóképesség, problémamegoldó képesség, iránytévesztés, lassúság, érdektelenség, nehézkes önkifejezés, szókincs hiánya miatti blokkoltság, beszédhiba, dadogás, memorizálás, a tanultak felmondása, számonkérés mögötti stresszek, sorok követése olvasás közben, diktálásra jegyzetelni, lényeg kiemelés, agyintegráció, szelektálás… ez a felsorolás még kiegészíthető, várom válaszaidat!

Ezek a tanulási képesség blokkok napi szinten kísérik életünket, gyermekként, akár felnőttként. Így a szülő sem tud érdemben segíteni, s ezt a helyzetet stresszként éli meg. Hogyan tudja ezt megfelelően kezelni?

… Erre ad megoldást a „ONE BRAIN” – Egy Agy módszer, ami a két agyfélteke integrálásával oldja fel korábbi be(el)akadásainkat, a régen elavult hitrendszereinket. Gyengéd módszer, ami hiteles válaszokat keres a tudattalan emléktárunkban. Eszköze az izomtesztelés.

 Ameddig vannak „ismétlődések” az életünkben, akár tanulási probléma,- párkapcsolati elakadás, – szülő-gyermek konfliktus, – döntésképtelenség, – önbizalomhiány, kommunikációs blokk, szereplési feszültség, versenyeken való remegés, akár egy bevásárló központban feltörő pánik, stb., addig nagy felelősséged van saját magad iránt.

A stressz minden pillanatban kísér minket, ezért érdemes olyan módszert elsajátítani, amit a ONE BRAIN módszer közvetít.

Részletekért keress bátran emailen, telefonon, egyéni vagy csoportos önismeret fejlesztő képzéseimen.

Nagy érdeklődéssel várlak Székely Szilvia haladó tanár

 

HATÁRAINK ÜGYE – Családállítás – a Tükröm-tükröm Készség Stúdióban!

Meddig bírom tovább, – nem értik meg: elfáradtam”. Szolgálat vagy áldozat szerep?

Sokszor mindent megengedünk, mert szeretnénk eleget tenni társunknak, szüleinknek, gyermekeinknek, de arra nem gondolunk, hogy van egy HATÁR, amit be kell tartanunk, ami önbecsülésünk érdekében tiszteletet igényel. Magunk védelmében is és bármilyen kapcsolatunk érdekében is vizsgáljuk felül HATÁRAINK ügyét!

– Amikor édesanyád elvárta tőled, hogy vigyázz kis testvéredre, akár közvetítsd apa felé azt, amit ő képtelen volt megtenni, vagy gyermekként természetesnek vették, hogy mindig ötösre teljesítesz, és amikor becsúsztak a gyengébb jegyek, akkor már csak bírálatot kaptál. 7 évesen még nem mondtál nemet, vagyis képtelen voltál ellenkezni. Megtettél mindent, mert anya és apa szeretete, mindennél fontosabb volt.

– Ma már látod, érzed, hogy ez a történet fájdalmas emléknyomot hozott létre benned és a mai napig szolgalélekkel teszed a dolgaidat. Figyelj befelé, keresd meg a megértéshez és elengedéshez tartozó vakfoltjaidat, blokkjaidat!

Most feladatod van magaddal szemben.

Jelöld ki határaidat, fejezd ki meddig és mit bírsz vállalni úgy, hogy önmagadat megbecsülve és szeretve a mártír szereptől megválj!

A „szolgálat” és az „áldozat szerep” közti különbség feldolgozása – nélkülözhetetlen.

Családállítás ideje Zuglóban!

2024. szeptember 28-án 10 és kb. 17 óra között

Kérhetsz állítást, aminek tiszteletdíja: 22.000Ft, vállalhatsz kísérő szerepet is, ami 8000 Ft. Ha már tanítványom vagy, akkor a tiszteletdíjból 10 % kedvezmény az ajándékom. A munka végén kitesztelem izmaidon keresztül – van e szükség stressz-oldó KORREKCIÓRA, amit otthonodban biztonságban végezhetsz.

Részletek a www.tukromtukrom.hu honlapomon a PROGRAMOKNÁL.