Vízivás „blokkoldása” – One Brain kineziológia kezdő tanfolyamon

A II. One Brain kineziológia tanfolyam témái a korrekciók tanítása. A harmadik napon Szandival dolgoztam. A blokkok megszüntetéséhez a VÍZ fogyasztással kapcsolatos korlátok, érzelmi blokkok jelentkeztek.

„Ha alig, vagy keveset iszunk, ennek lelki háttere az önostorozó magatartás. A bánat és bűntudat tudatalatti blokkja gyakran életre kell és ismétlődik, ameddig nincs megszüntetve a probléma gyökere.”

Kérdésemre főszereplőnk azt válaszolta, hogy “szokott vizet inni” – de azon meglepődött, amikor az izomválasz több pohár víz szükségességét jelezte.

Az idővonalát tesztelve Szandi a következő történetre emlékezett vissza. Megvallom, ilyen vidám, derűs oldásban nagyon régen volt részem. A kacagó roham, könnyek kíséretében alig akart megszűnni, ez már maga volt az oldódás. Ilyenkor magunkat nevetjük ki zavarunkban, pedig gyermekkorunkban a történet megjelenésekor kellemetlenül éreztük magunkat.

3 évesen látom magam – meséli főszereplőnk.

Eszembe jutott egy emlék, amelyben hajat mosok az esővízben, valamint egy másik emlék, ahol pedig csigákat gyűjtök. Apukám egyiknek sem örült igazán, sőt kifejezetten haragudott rám. Bennem megjelent a hibáztatás, hiszen nagyon keveset törődött velem. Én ezért rákényszerültem, hogy lefoglaljam magam. (az ő szenvedését, mérgét magamra vettem.)

Máskor is okoztam már csalódást neki, ilyenkor újra és újra éreztem, hogy hibás vagyok: nem azt teszem, amit elvár tőlem. Ezért igyekeztem mindig a kedvében járni és kivételezni vele.

Felismertem, hogy a vízivás blokkja, ennél a történetnél kezdődött, ahogy őt látom, mint áldozat, akit nem értenek meg, – magamra vettem. Megértettem, hogy olyan dolog lett bűntudatom, amit játszadozó gyermekként elengedhettem volna. Már érzem, (ehhez szemkorrekcióra is szükségem van), a jelenlegi párkapcsolatomban is hasonlóan működöm. Itt az ideje és meghozzam a döntést, hiszen ha hagyom a másik felet önállósulni, ezzel ösztökélem, hogy álljon ki magáért, akkor egymás mellett is felszabadultan, boldogan élhetünk.

Így felismeréseim által, becsülöm azt, aki vagyok. HÁLA!

 

A TEST NEM HAZUDIK. Öngyógyító folyamat beindítása.

ONE BRAIN kezdő kineziológia tanfolyam indul augusztusban.

A TEST NEM HAZUDIK. Öngyógyító folyamat beindítása.

Szakma vagy HIVATÁS?

A kérdések téged is érdekelnek?

  • létezik, hogy választ kapok saját izmaimon keresztül…
  • hogyan történik ennek feltárása…
  • különös képesség kell ehhez a munkához…
  • talán bíznom kell önmagamban…
  • inkább kikérdezem a klienst, ahelyett, hogy bíznék az „izomtesztben”…
  • meg kell győződnöm, mielőtt tanulni szeretném, valóban hogy „működik”…
  • ezt a csodát el sem tudom képzelni…

A kérdések a Te bizonytalanságaid, de kipróbálhatod a működésedet.

ONE BRAIN kezdő kineziológia tanfolyam indul, összesen 5 nap.

2024. augusztus 17-18 napokon I. szint 2 nap

2024. szeptember 7,8,9 napokon II. szint 3 nap

A TESTKÓD III. szintű tanfolyam a hallgatókkal történő egyeztetés után kerül kiírásra. Ideje: naponta 9 – 17 óra között.

Tandíj: 25.000 Ft/nap, jegyzet: 6000 Ft/tanfolyam. Ismétlőket 50 % kedvezménnyel várom. Részletek bővebben a linken. https://www.tukromtukrom.hu/tanfolyamok/one-brain-tanfolyamok/ Részletfizetési kedvezmény kérhető. A hallgató nemzetközi oklevelet kap.

A módszer téged táplál és segít, tisztít, átírja a múlthoz kapcsolódó hitrendszereidet. Beindítja az öngyógyító mechanizmust és kezedbe adja a „megoldó kulcsot”.

 

Saját történetem: 46 évesen házasságomban feszültségek keletkeztek, áldásként érkezett meg hozzám a kineziológiai segítség. Mozgásképtelennek éreztem magam. Megrekedt érzelmi állapotban tapasztaltam meg az első OLDÁST és szinte fél órán belül már testem engedett, fájdalmaimat KORREKCIÓK szabadították fel. Háttérbe került bennem a hibáztatás. Felismertem, hogy ami történt, azt én engedtem, én vonzottam be, tehát a felelősséget feleslegesen hárítom páromra. Szeretni és kiállni magamért az én feladatom. Tanulni kezdtem, akkor még szakmaként neveztem. Ma már hosszú évek óta HIVATÁS. Rengeteg ESETTANULMÁNYOM született azóta és megérettem arra, hogy oktatóként áramoltassam a szerzett tudást. 2000-ben bevonzottam első hallgatóimat, oktató lettem. Őket is átjárta a felemelő megtapasztalás, azóta is több orvos, kevesebb pszichológus, de sok tanár, óvónő, gondozó, masszőr, gyógytornász, segítő hivatású keresi az utat a felemelkedésre, szélesebb rálátást, az egészhez való egységet elsajátítva.

ÁLDOTT, feltáró és megoldásokat kínáló UTAT járunk együtt.

Az Egy Agy módszer segít feltárni és megszüntetni a problémák gyökerét, a két agyfélteke integrációja végigvezet idővonaladon, a folyamataidon, amely átsegít blokkjaidon. Amikor megtapasztalod TESTED HITELES válaszát és elbűvöl az információk sokasága, nem jut eszedbe megkérdőjelezni a valóságot.

  • Müller Péter idézete: „A gyenge és riadt lelkű ember fél a változástól. A bölcs megtalálja benne a nyugalmát. És van ennek még egy nagy titka: a szíved, lelked közepe nem változik. A HAJÓS ugyanaz. Bármit hoz a jövő, bármerre fúj a szél. Csak kalandja a nagy vízen a szüntelen változás. „

Ha vállalkozási és változásra törekvő hajlamod arra buzdít, hogy elindulsz ezen az úton, abban az esetben keress meg – a szilvia@tukromtukrom.hu email címen, vagy a 06/20-991-4687 telefonon. A képzési útról szívesen tájékoztatlak.

Jelentkezési határidő: 2024. augusztus 4-én ÚJHOLDKOR.

 

Szeretettel és érdeklődéssel várlak Székely Szilvia haladó tanár