ÁLARC nélkül könnyebb.

Tükröm-tükröm, mondd meg nékem…

Sokáig úgy éreztük, egyéniségünket képviseli közönségünk számára: a kiváltságos, feltűnő és szimpatikus, megnyerő és hódító viselkedés. Mindezt gyakran manipulációként használtuk. Az OKA volt, hogy figyeljenek ránk. Hosszú ideig bezárkóztunk. Anya, apa törődését hiányoltuk – sajnos ezt kapták, képtelenek voltak többet adni. Azóta is tele vagyunk ELVÁRÁSSAL. A tanulási folyamat: leszületésed a te választásod, fogadd el!

Gyakorolj elfogadásban élni akkor is, ha más által elhanyagoltnak érzed magad! Sajátítsd el!

ONE BRAIN – Three In One Concepts  kineziológia

2024. augusztus 17-18 napokon I. szint

2024. szeptember 7- 9 napokon II. szint, tehát kezdő tanfolyam 5 napban, két részben

Tandíj: 25.000Ft/nap,

jegyzet/tanfolyam 6000 Ft.

Jelentkezési határidő: 2024. augusztus 4-e ÚJHOLDKOR.

A hallgató nemzetközi oklevelet kap.

Tükröm-tükröm mondd meg nékem! – külső szemlélőként rálátni saját magunkra – nagy kihívás. Sokat segít társad jelenléte, ilyenkor rálátsz saját elakadásodra, mert a másikban meglátod azt, amit te kivetítesz.

Testi tüneteid JELZŐLÁMPAKÉNT mutatják, mit kell tenned magadért! Az álarc – amit felveszel, hogy másnak lássanak, – játék. Eldöntheted, hogy van e rá szükség? Utánozni, akár azonosulni az elképzelt jóval, egy személyiséggel, mert többnek érzed magadnál: téves HITRENDSZER. Mikor utánzunk? Csak akkor, amikor nem hisszük el, hogy megfelelőek és fontosak vagyunk a világnak. Lehet, vagy kell egyáltalán mindenkinek megfelelni? Nincs rá szükség.

ÁLARC nélkül könnyebb!

Amikor megbántottak gyermekkorodban, elfojtottad a fájdalmadat, ezt mai napig őrzi sejtmemóriád. Testi tüneteid pedig JELZŐLÁMPAKÉNT mutatják, – minek van itt az ideje. Felesleges birtokolni a körülötted lévőket, hiszen sokkal ékesebb és értékesebb, ha magadat adod.

BÍZZ önmagadban!

A tanulás örök folyamata, a benne létrejövő érzelmi stabilitás felszabadít és utadon biztonságban tart. Ha érdekel a ONE BRAIN képzés, a kineziológiai oldás minősége és eredményessége, – ha hívást érzel – szeretettel várlak.

Részletek a www.tukromtukrom.hu honlapon.

Székely Szilvia kineziológia oktató, haladó tanár 06/20-991-4687