Vízivás „blokkoldása” – One Brain kineziológia kezdő tanfolyamon

A II. One Brain kineziológia tanfolyam témái a korrekciók tanítása. A harmadik napon Szandival dolgoztam. A blokkok megszüntetéséhez a VÍZ fogyasztással kapcsolatos korlátok, érzelmi blokkok jelentkeztek.

„Ha alig, vagy keveset iszunk, ennek lelki háttere az önostorozó magatartás. A bánat és bűntudat tudatalatti blokkja gyakran életre kell és ismétlődik, ameddig nincs megszüntetve a probléma gyökere.”

Kérdésemre főszereplőnk azt válaszolta, hogy “szokott vizet inni” – de azon meglepődött, amikor az izomválasz több pohár víz szükségességét jelezte.

Az idővonalát tesztelve Szandi a következő történetre emlékezett vissza. Megvallom, ilyen vidám, derűs oldásban nagyon régen volt részem. A kacagó roham, könnyek kíséretében alig akart megszűnni, ez már maga volt az oldódás. Ilyenkor magunkat nevetjük ki zavarunkban, pedig gyermekkorunkban a történet megjelenésekor kellemetlenül éreztük magunkat.

3 évesen látom magam – meséli főszereplőnk.

Eszembe jutott egy emlék, amelyben hajat mosok az esővízben, valamint egy másik emlék, ahol pedig csigákat gyűjtök. Apukám egyiknek sem örült igazán, sőt kifejezetten haragudott rám. Bennem megjelent a hibáztatás, hiszen nagyon keveset törődött velem. Én ezért rákényszerültem, hogy lefoglaljam magam. (az ő szenvedését, mérgét magamra vettem.)

Máskor is okoztam már csalódást neki, ilyenkor újra és újra éreztem, hogy hibás vagyok: nem azt teszem, amit elvár tőlem. Ezért igyekeztem mindig a kedvében járni és kivételezni vele.

Felismertem, hogy a vízivás blokkja, ennél a történetnél kezdődött, ahogy őt látom, mint áldozat, akit nem értenek meg, – magamra vettem. Megértettem, hogy olyan dolog lett bűntudatom, amit játszadozó gyermekként elengedhettem volna. Már érzem, (ehhez szemkorrekcióra is szükségem van), a jelenlegi párkapcsolatomban is hasonlóan működöm. Itt az ideje és meghozzam a döntést, hiszen ha hagyom a másik felet önállósulni, ezzel ösztökélem, hogy álljon ki magáért, akkor egymás mellett is felszabadultan, boldogan élhetünk.

Így felismeréseim által, becsülöm azt, aki vagyok. HÁLA!

 

A TEST NEM HAZUDIK. Öngyógyító folyamat beindítása.

ONE BRAIN kezdő kineziológia tanfolyam indul augusztusban.

A TEST NEM HAZUDIK. Öngyógyító folyamat beindítása.

Szakma vagy HIVATÁS?

A kérdések téged is érdekelnek?

  • létezik, hogy választ kapok saját izmaimon keresztül…
  • hogyan történik ennek feltárása…
  • különös képesség kell ehhez a munkához…
  • talán bíznom kell önmagamban…
  • inkább kikérdezem a klienst, ahelyett, hogy bíznék az „izomtesztben”…
  • meg kell győződnöm, mielőtt tanulni szeretném, valóban hogy „működik”…
  • ezt a csodát el sem tudom képzelni…

A kérdések a Te bizonytalanságaid, de kipróbálhatod a működésedet.

ONE BRAIN kezdő kineziológia tanfolyam indul, összesen 5 nap.

2024. augusztus 17-18 napokon I. szint 2 nap

2024. szeptember 7,8,9 napokon II. szint 3 nap

A TESTKÓD III. szintű tanfolyam a hallgatókkal történő egyeztetés után kerül kiírásra. Ideje: naponta 9 – 17 óra között.

Tandíj: 25.000 Ft/nap, jegyzet: 6000 Ft/tanfolyam. Ismétlőket 50 % kedvezménnyel várom. Részletek bővebben a linken. https://www.tukromtukrom.hu/tanfolyamok/one-brain-tanfolyamok/ Részletfizetési kedvezmény kérhető. A hallgató nemzetközi oklevelet kap.

A módszer téged táplál és segít, tisztít, átírja a múlthoz kapcsolódó hitrendszereidet. Beindítja az öngyógyító mechanizmust és kezedbe adja a „megoldó kulcsot”.

 

Saját történetem: 46 évesen házasságomban feszültségek keletkeztek, áldásként érkezett meg hozzám a kineziológiai segítség. Mozgásképtelennek éreztem magam. Megrekedt érzelmi állapotban tapasztaltam meg az első OLDÁST és szinte fél órán belül már testem engedett, fájdalmaimat KORREKCIÓK szabadították fel. Háttérbe került bennem a hibáztatás. Felismertem, hogy ami történt, azt én engedtem, én vonzottam be, tehát a felelősséget feleslegesen hárítom páromra. Szeretni és kiállni magamért az én feladatom. Tanulni kezdtem, akkor még szakmaként neveztem. Ma már hosszú évek óta HIVATÁS. Rengeteg ESETTANULMÁNYOM született azóta és megérettem arra, hogy oktatóként áramoltassam a szerzett tudást. 2000-ben bevonzottam első hallgatóimat, oktató lettem. Őket is átjárta a felemelő megtapasztalás, azóta is több orvos, kevesebb pszichológus, de sok tanár, óvónő, gondozó, masszőr, gyógytornász, segítő hivatású keresi az utat a felemelkedésre, szélesebb rálátást, az egészhez való egységet elsajátítva.

ÁLDOTT, feltáró és megoldásokat kínáló UTAT járunk együtt.

Az Egy Agy módszer segít feltárni és megszüntetni a problémák gyökerét, a két agyfélteke integrációja végigvezet idővonaladon, a folyamataidon, amely átsegít blokkjaidon. Amikor megtapasztalod TESTED HITELES válaszát és elbűvöl az információk sokasága, nem jut eszedbe megkérdőjelezni a valóságot.

  • Müller Péter idézete: „A gyenge és riadt lelkű ember fél a változástól. A bölcs megtalálja benne a nyugalmát. És van ennek még egy nagy titka: a szíved, lelked közepe nem változik. A HAJÓS ugyanaz. Bármit hoz a jövő, bármerre fúj a szél. Csak kalandja a nagy vízen a szüntelen változás. „

Ha vállalkozási és változásra törekvő hajlamod arra buzdít, hogy elindulsz ezen az úton, abban az esetben keress meg – a szilvia@tukromtukrom.hu email címen, vagy a 06/20-991-4687 telefonon. A képzési útról szívesen tájékoztatlak.

Jelentkezési határidő: 2024. augusztus 4-én ÚJHOLDKOR.

 

Szeretettel és érdeklődéssel várlak Székely Szilvia haladó tanár

Miért választottam 46. éves koromban a „One Brain” – Egy Agy kineziológia módszerét, a folyamatos önképzést?

A tanulás örök.

Ha pedagógus, – masszőr, – gondozónő, – óvónő, – tanítónő, – természetgyógyász, – logopédus, – pszichológus, stb. segítő szakmában dolgozó vagy, akkor végtelen szeretettel ajánlom figyelmedbe a módszert!

Pedagógusi pályafutásom – a végéhez közeledett. Imádtam a gyermekeket, fontos volt számomra, hogy hozzásegítsem őket a könnyed, felszabadult létélményhez. A sok szabály, követelmény – hátráltatott, de mégis megtaláltam azokat az eszközöket, lehetőségeket, amelyekkel építhettem személyiségüket.

  • A tanítási órán meg kell felelni, de ezek a feszültségek megszüntethetőek. Minden óra elején – kineziológiai agytorna gyakorlatokat – végeztünk. Pillanatok alatt együttműködő lett velem az osztály és követtek engem. A felelés, a kommunikáció szabadabbá vált, a dolgozatok írása minőségi eredményeket hozott.

Magánéletemben is felismerhettem, hogy van, amit nekem is el kell fogadni. Nem lehet mindig igazam. A kellemetlen érzések, sértődöttségek is arra vártak, hogy feldolgozzam azok okát és a múltban megélt korai gyökerét.

A kineziológiai oldások, amelyeket a Three is One ConceptsOne Brain kineziológia tanfolyamon tapasztaltam meg, irányt mutattak további életemben. Nagy felismerések, válaszok és megértések segítettek döntéseimben, a felelősség vállalásában. Szüleim mindig megmondták, mi a helyes, ezért önállótlan voltam. Lassan elfogadtam, hogy környezetem nem hibás, amikor másképp cselekszik. Rendszerint azt éreztem, hogy megtagadják az én kéréseimet. Másképp kezdtem látni, érezni…

A kineziológiai tanfolyamok, oldódásokat és szakmai tananyagot tartalmaznak.

Sosem hittem, hogy kineziológus leszek, de csak haladtam az úton, feltétel nélkül és nagy érdeklődéssel. Nem adnám oda semmi pénzért, hiszen ajándékot kaptam – saját döntésem által. Megértettem, hogy minden válasz bennem van. Én vagyok egyedüli forrása életemnek, sorsomnak. A megtanult és megtapasztalt izomteszt felismertette, hogy miért jutottam el a helytelen döntésekig. Feldolgoztam, hogy mikor és hol adtam át az erőmet – a megfelelésnek, az elvárásoknak. A minőségi változás, megfelelő önbizalom, saját magam helyének elfogadása és másokkal való őszinte kommunikáció átalakította a világgal való kapcsolatomat.

Saját életemben megélt változások példaként segítették családtagjaimat is. Képessé váltam a megbocsájtásra, a megértő, elfogadó létezésre.

Az Three is One ConceptsOne Brain tanfolyami rendszer – teljes körű személyiségfejlesztést, gyengéd és gyorsan működő fejlődést kínál.

A kezdő tanfolyam 5 nap, ami az I. és II. szinteket foglalja magába 9 -17 óráig.

2024. augusztus 17-18 napokon I. szint

2024. szeptember 7- 9 napokon II. szint

Tandíj: 25.000 Ft/ nap

Jegyzet: 6000 Ft/tanfolyam

Részletek a www.tukromtukrom.hu honlapon a Tanfolyamoknál

Bejelentkezés legkésőbb: 2024. augusztus 4-ig ÚJHOLDKOR.

  • Mindkét tanfolyamon a szakma elsajátítása mellett, egyéni oldásokra és gyakorlásokra kell számítani, ami teljes tisztulási folyamatot biztosít. Ha egyértelműen főként saját életedben kívánsz rendet rakni, kiváló lehetőség.

Jogdíjas oktató vagyok, csodás megtapasztalásokhoz segítem a hallgatókat. Oklevelet Amerikából kap a hallgató.

Gyakorlat teszi a mestert… tehát akkor érdemes elkezdeni, ha vágyat érzel, hogy másokon segíts. Itt a tanfolyamon értő figyelemben, támogatásban van részed, lépésről lépésre tanítom meg az izomtesztelést, az oldás menetét, a korrekciókat, stb. Bemutató oldásokban veszel részt, ez 18 témában jelenti a változást.

Ha kérdéseid vannak, várom megkeresésedet.

Tanfolyami bejelentkezésedet várom a facebook „Eseményben”, illetve a szilvia@tukromtukrom.hu email címen.

LÉLEKHANGOM gyógyító szeretetével Székely Szilvia haladó tanár

ÁLARC nélkül könnyebb.

Tükröm-tükröm, mondd meg nékem…

Sokáig úgy éreztük, egyéniségünket képviseli közönségünk számára: a kiváltságos, feltűnő és szimpatikus, megnyerő és hódító viselkedés. Mindezt gyakran manipulációként használtuk. Az OKA volt, hogy figyeljenek ránk. Hosszú ideig bezárkóztunk. Anya, apa törődését hiányoltuk – sajnos ezt kapták, képtelenek voltak többet adni. Azóta is tele vagyunk ELVÁRÁSSAL. A tanulási folyamat: leszületésed a te választásod, fogadd el!

Gyakorolj elfogadásban élni akkor is, ha más által elhanyagoltnak érzed magad! Sajátítsd el!

ONE BRAIN – Three In One Concepts  kineziológia

2024. augusztus 17-18 napokon I. szint

2024. szeptember 7- 9 napokon II. szint, tehát kezdő tanfolyam 5 napban, két részben

Tandíj: 25.000Ft/nap,

jegyzet/tanfolyam 6000 Ft.

Jelentkezési határidő: 2024. augusztus 4-e ÚJHOLDKOR.

A hallgató nemzetközi oklevelet kap.

Tükröm-tükröm mondd meg nékem! – külső szemlélőként rálátni saját magunkra – nagy kihívás. Sokat segít társad jelenléte, ilyenkor rálátsz saját elakadásodra, mert a másikban meglátod azt, amit te kivetítesz.

Testi tüneteid JELZŐLÁMPAKÉNT mutatják, mit kell tenned magadért! Az álarc – amit felveszel, hogy másnak lássanak, – játék. Eldöntheted, hogy van e rá szükség? Utánozni, akár azonosulni az elképzelt jóval, egy személyiséggel, mert többnek érzed magadnál: téves HITRENDSZER. Mikor utánzunk? Csak akkor, amikor nem hisszük el, hogy megfelelőek és fontosak vagyunk a világnak. Lehet, vagy kell egyáltalán mindenkinek megfelelni? Nincs rá szükség.

ÁLARC nélkül könnyebb!

Amikor megbántottak gyermekkorodban, elfojtottad a fájdalmadat, ezt mai napig őrzi sejtmemóriád. Testi tüneteid pedig JELZŐLÁMPAKÉNT mutatják, – minek van itt az ideje. Felesleges birtokolni a körülötted lévőket, hiszen sokkal ékesebb és értékesebb, ha magadat adod.

BÍZZ önmagadban!

A tanulás örök folyamata, a benne létrejövő érzelmi stabilitás felszabadít és utadon biztonságban tart. Ha érdekel a ONE BRAIN képzés, a kineziológiai oldás minősége és eredményessége, – ha hívást érzel – szeretettel várlak.

Részletek a www.tukromtukrom.hu honlapon.

Székely Szilvia kineziológia oktató, haladó tanár 06/20-991-4687

Augusztus, szeptember és október havi PROGRAMOK, tanítások.

THREE IN ONE CONCEPTSmásképp One Brain (Egy Agy) módszer.

A képzés 2+3 nap, külön és egy folyamatban is oktatom a hallgatók kérésére.

KEZDŐ TANFOLYAM: 1. és 2. tanfolyam 5 nap 2 részben

  1. szint Szakmai eszközei 2 nap 2024. augusztus 17-18.
  2. szint Tanulási képességek fejlesztése 3 nap 2024. szeptember 7,8,9.

Később várható:

  1. szint Testkód 4 nap 2024. november 8-11.ig (egyeztetünk)

Tanfolyami képzés díja: 25.000Ft / nap reggel 9 és 17 óra között

Jegyzet: 6000 Ft/tanfolyam

A képzésen nemzetközi oklevelet kap a hallgató Amerikából.

 

SAJÁT tréningek ősszel:

ÖNMAGAM tartóoszlopa és támasza vagyok.

Ideje: szeptember 3-án ÚJHOLDKOR 17.30 órakor

Részletes kiírás a tukromtukrom.hu honlapon a havi programoknál.

 

TEREMTŐ eszközök az ÚJ energiák elfogadására, változások befogadására. Miért kapom, melyek azok a tanítási leckék, amelyek támogatják fejlődésemet?

Ideje: 2024. október 2.-án ÚJHOLDNÁL 17.30 órakor

Részletes kiírás a tukromtukrom.hu honlapon a havi programoknál.

 

ARC- elemzés és személyiséged felfedezése: önismereted és személyiséged fejlesztése a cél, ami által képes vagy elfogadni önmagad, szüleidet, párodat és gyermekeidet. Ideje: 2024. október 17-én 17.30 órakor TELIHOLDNÁL. Részletes kiírás a www.tukromtukrom.hu honlapon a havi programoknál.